Samen Thuis

Samen Thuis is een complete woonvoorziening voor jongvolwassenen met een beperking. Ze hebben ieder hun eigen kamer, gemeenschappelijke keuken en recreatieruimte en een flexibele badkamer. Zodra en zo lang ze er verblijven kunnen ze een beroep doen op professionele begeleiding. Samen Thuis is een 24 uurs voorziening, overdag zijn de bewoners naar werk/dagbesteding waardoor de woning (buiten ziekte, en vakantie) overdag gesloten is.

Bij Samen Thuis vind je dezelfde sfeer als bij Ons Huis: het is er gezellig en veilig. De bewoners kunnen rekenen op een warme en liefdevolle begeleiding, die precies de zorg maakt die ze nodig hebben. Zorg op maat dus.

Previous slide
Next slide

De doelgroep van Samen Thuis

Zorgwoning Samen Thuis is geopend in november 2019 voor 8 oud-logees van logeerhuis Ons Huis.

Binnen zorgwoning Samen Thuis is plaats voor 8 bewoners met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Alle bewoners beschikken over een indicatie Persoons Gebonden Budget (PGB) en een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) in de categorie VG04 t/m VG 08.De groep is samengesteld met ondersteuning van een externe orthopedagoog. Bij zorgwoning Samen Thuis werken we aan het behouden en vergroten van de zelfredzaamheid en ondersteunen we de bewoners aan de hand van persoonlijk opgestelde doelen die jaarlijks worden geëvalueerd met ouders/wettelijk vertegenwoordigers en zo mogelijk de bewoner.

 

Ervaringen van cliënten