Het personeel van Stichting Ons Huis Heemskerk is adequaat geschoold en gekwalificeerd. De organisatie kent een platte organisatiestructuur waardoor contact met collega’s of leidinggevende laagdrempelig is.

Humor, huiselijke sfeer, warmte en een goed gevoel zijn dan ook de kwaliteiten van het team waar we trots op zijn!

Stichting Ons Huis Heemskerk werkt met drie zorgmanagers en een kwaliteitsfunctionaris.

Daarnaast zijn er vaste personeelsleden in dienst in de functie verzorgende coach EMB en persoonlijk begeleider EMB

Stichting Ons Huis Heemskerk werkt met een aantal vaste invalskrachten en een interieurverzorger, is een erkend leerbedrijf en heeft regelmatig stagiaires (zowel BOL als BBL) op de werkvloer.

Ontmoet het managementteam