Manon van Haarlem

Adviseuse van Bestuur

Mijn naam is Manon van Haarlem, getrouwd, en trotse moeder van 3 zonen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Key Accountmanager. 
Eind 2013 heb ik het team ondersteund bij de doorstart van Stichting Ons Huis Heemskerk respijtzorg dat door de grote stichting Philadelphia werd gesloten als zijnde een verliesgevend onderdeel. Samen met de rest van het bestuur heb ik zeer intensieve maanden doorgemaakt om ervoor te zorgen dat wij de sluiting konden voorkomen en zij konden blijven bestaan. Dat is zoals bekend gelukkig succesvol verlopen en het gaat fantastisch! 
Het team van Ons Huis bestaat stuk voor stuk uit lieve, betrokken, ervaren en hardwerkende meiden en dames en ik ben dan ook reuze trots om daar onderdeel van te mogen uitmaken. Als ik zie waar we staan; een jaar na onze verzelfstandiging, is het werkelijk bijzonder: het gaat beter dan ooit en de energie en plannen zijn groots. Zo gaan we nu onderzoeken of we naast het logeerhuis ook een woonvorm kunnen realiseren. Ik hoop dat ik nog lang betrokken kan blijven omdat dit de dingen zijn in het leven waar het werkelijk om draait: zorgen voor elkaar en je uiterste best doen dat zo goed mogelijk en met heel veel liefde te doen!